Nyheder

Introduktion af hydraulisk hængsel
Slip tid: 2023-01-31 18:07:21  Hits: 7

hydraulisk hængsel, også kendt som dæmpning af hængsel, er en slags hængsel. Denne form for hængsel bruges hovedsageligt til dørforbindelsen mellem garderobeskabe, reoler, gulvskabe, tv -skabe, skabe, vinskabe, opbevaringsskabe og andre møbler. Dets største træk er:

1. God sikkerhed: Ikke let at klemme og skade mennesker

2. Døren lukker blødt: Hængslet bruger væskens dæmpende egenskaber, og den er afhængig af et brand-new -teknologi til at tilpasse sig dørens afsluttende hastighed. Døren lukker langsomt af sig selv ved 60 ° for at reducere slagkraften og danne en behagelig effekt ved lukning. Selv hvis du bruger kraft til at lukke døren, lukkes den forsigtigt og sikrer perfekt bevægelse og stilhed.

3. Lang levetid: Antallet af åbning og lukning kannå mere end 50.000 gange, og det kan modstå destruktivt pres uden at miste luft eller lækkende olie. Selv hvis det bruges i lang tid, behøver det ikke at blive opretholdt.

it er det bedste valg, hvis du vil holde den varme og komfortable atmosfære derhjemme fra at blive brudt!

dog er det værd Når man bemærker, at efter at have brugt det siger mange forbrugere, at den hydrauliske funktion snart forsvinder. Prisen på den hydrauliske hængsel i puden er flere gange dyrere. Det tog mindre end et par måneder at bruge det, og det er ikke anderledes end almindelige hængsler. , Det er meget trist. Faktisk er det ikke, at hydrauliske hængsler er dårlige, men at der er for mange underordnede produkter på markedet. Her vil jeg lære dig et par måder at identificere underordnede produkter på.

1. Udseende, de produkter, der er produceret af modent håndværk, vil være mere opmærksomme på udseendet, og linjer og overflader vil blive behandlet bedre. Bortset fra generelle ridser er der ingen dybe gravemærker. Dette er tekniske fordele hos kraftfulde producenter.

2. Skruer: Generelt leveres hængslet med to skruer. Brug en skruetrækker til at justere de øvre ognedre justeringsskruer tre til fire gange med lidt styrke, og fjern derefter skruerne for at se, om tænderne på hængselsarmen er beskadiget, fordi hængselsarmen er lavet af jern. Det støbte produkt er ikke så hårdt som skruen, og det er let at have på. Hvis præcisionen ikke ernok under fabriksudbytningen, er det let at glide eller ikke kan skrues op. De forreste og bageste justeringsskruer testes også som disse.

3. Anti-rust, dens anti -nrust -evne kan ses ved saltspray -test. Generelt vises rust sjældent efter 48 timer.-

4. Hastigheden for at lukke døren er ensartet. Vær opmærksom på, om bufferen hydraulisk hængsel åbner og lukker. Hvis der er en mærkelig lyd, eller hastighedsforskellen er for stor, skal du være opmærksom på det forskellige udvalg af hydrauliske cylindre.


Tidligere: No

Næste: Kina optimerer covid respons